•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ekipa "Montevideo" protiv poznatih Nišlija

Pet do šest glumaca iz filma i TV serije "Montevideo, Bog te video" zaigraće protiv poznatih Nišlija na humanitarnoj fudbalskoj utakmici, koja počinje danas u 17 sati na stadionu "Želje", kraj pruge. Meč se igra pod geslom "Da svi budemo siti", a ulaznica će biti paket dugotrajne hrane. U slučaju kiše, utakmica će biti održana u hali "Čair".

Filmska ekipa "Montevideo, Bogte video" doći će u Niš u relativno "okrnjenom" sastavu, zbog obaveza pojedinih glumaca, a njihov tim biće pojačan srpskim fudbalskim asovima. Nišku ekipu, odnosno tim "Pomoć ugroženim Nišlijama" činiće poznate Nišlije iz sveta umetnosti, kulture, medija, kao i sadašnji i bivši sportisti. Neće biti političara, a okosnica tima biće đaci iz Doma učenika srednjih škola, koji su petostruki državni prvaci u fudbalu na republičkoj Domijadi. Ceo niški tim nosiće na dresu broj 10, a na njima će pisati "Niš, Bog te video".

Ulaznica na meč je, kao i za sve prethodne događaje grupe "Pomoć ugroženim Nišlijama", neka dugotrajna hrana.

- Za velika srca i raširene ruke, nema malog dara. Bile to dve paštete ili puna kutija hrane, svi ste dobrodošli. Da se dobro zabavimo, da pokažemo koliko Nišlije veliko srce imaju i da nahranimo što više sugrađana - poručuju iz grupe "Pomoć ugroženim Nišlijama".

Pokrovitelji ovog događaja su opštine Medijana i Palilula i Dom učenika srednjih škola.

Autor: Narodne Novine - www.narodne.com
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....