•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ekipa Top Geara nastavlja sa snimanjem u junu uz nova pravila ponašanja

Britanska emisija posvećena automobilima, Top Gear nastavlja sa snimanjem u junu. U skladu s pandemijom koronavirusa, zvezde će morati da budu socijalno distancirane i sami će biti zaduženi za svoju frizuru i šminku.

Gotovo sva snimanja su u zastoju od kada je započeo karantin u martu.

"Takođe istražujemo načine kako da što pre pokrenemo snimanje filmova na većim dramama i drugim velikim BBC emisijama", kazala je BBC-jeva direktorica.

Korporacija je snimala jednu dramsku seriju tokom izolacije. Zanimaju li vas automobili i automobilska industrija imalo, vrlo je verovatno da ste pogledali barem poneku epizodu kultne emisije Top Gear, piše BBC.

Sve je počelo kad se kontroverzni Jeremy Clarkson posvađao s producentom, nakon čega mu je uručen otkaz. Ostatak ekipe koju čine producent i autor emisije Andy Wilman, te suvoditelji Richard Hammond i James May, odlučili su da ne žele da rade bez Clarksona i napuštaju celi projekat.

Top Gear od tada su vodili Chris Evans, Matt Le Blanc, Rory Reid, Eddie Jordan i drugi, ali iako je gledanost znala biti solidna, nije se mogla upoređivati s onom koju je legendarni trojac mogao generisati. Chris Evans je dobio otkaz upravo zbog činjenice da ga publika nikako nije prihvatala u novoj ulozi.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...