•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ekipa filma Afterparti u bioskopu Cineplexx Niš

Specijalna projekcija filma „Afterparti” sa posetom ekipe, održaće se u večeras od 20:20 časova u bioskopu Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku. Glavni akteri ove komedije pozdraviće bioskopsku publiku te večeri.

„Afterparti” je svojevrsna priča o urbanom Beogradu i noćnom životu koji se u njemu živi.

U poznatom beogradskom klubu „LINE“ živi se noćni život o kom pričaju svi koji su ikad bili u Beogradu. Marko Mare, barmen, Tijana- Tića, garderoberka i Stefan- Kinez obezbeđenje, su najbolji prijatelji koji rade zajedno u Lajnu. Oni su svedoci najrazličitijih događaja iz noćnog života tj. klabinga koji je postao način njihovog života. Ali Mare ima druge ambicije- da postane glumac. Kada pronađe kasting za jednu od poznatih serija na internetu odlučuje da ode i pokuša da promeni život.

Glavne uloge u filmu tumače Rade Ćosić, Nikola Šurbanović, Jana Milosavljević, Vladimir Gvojić, Dragan Jovanović, Slobodan Beštić, Lidija Vukićević a režiju potpisuje Luka Bursać.

Karte za specijalnu projekciju filma „Afterparti” u prodaji su na blagajnama bioskopa Cineplexx Niš.

Film se nalazi u distribuciji FAME Solution distributerske kuće.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...