•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ekipa filma House of Gucci dobija pojačanje

Glumica Selma Hajek pridružila se Adamu Drajveru i Lejdi Gagi na setu filma House of Gucci, čime smo dobili potvrdu da je reč o jednom od najboljih kastinga u poslednje vreme. Prethodno je javnost obaveštena da ćemo u novom ostvarenju reditelja Ridlija Skota gledati i Džareda Leta, Džeremija Ajronsa i Al Paćina, kojima su pripale sporedne uloge.

Podsećanja radi, okosnicu radnje čini ubistvo unuka kreatora Guča Gučija, i ujedno naslednika modne imperije Mauricija Gučija. Nasilna smrt usledila je nakon što je njegova supruga Patricija unajmila plaćenog ubicu i to je bila jedna od udarnih priča tokom ʽ90-ih.

Đanina Fačo, producentkinja filma, potvrdila je lepe vesti sledećim rečima: „Veoma sam srećna što se moja bliska prijateljica Selma Hajek pridružila našoj sjajnoj ekipi. Već 20 godina joj pričam o ideji da se snimi ovaj film. To je napokon realnost, i ona je njen deo”.

Glumica meksičkog porekla tumači lik Pine Aurieme, vidovnjakinje i Patricijine prijateljice, koja je bila osuđena na 25 godina zatvora.

Interesantno je da je Selma Hajek od 2005. godine udata za biznismena Fransoa-Anrija Pinoa, koji se nalazi na mestu izvršnog direktora 60 kompanija, u koje se ubraja konglomerat Kering, koji uključuje čuvene modne kuće Balenciaga-u, Saint Laurent, te nama posebno zanimljivu Gucci.

Podeli:



Preporucujemo