•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ekipa filma 'Pored mene' okupila se prvi put povodom nastavka, filma 'Pored nas'

U ponedeljak 27. novembra posetili smo prvu čitaću probu filma PORED NAS, producentske kuće Hypnopolis, nastavka hit filma PORED MENE koji je 2015. godine oduševio publiku širom Srbije i regiona. Proba je održana u bioskopu Tuckwood Cineplex a tamo su se okupili reditelj Stevan Filipović i glumci: Slaven Došlo, Nikola Glišić, Milica Majkić, Matea Milosavljević, Rastko Vujisić, Marko Panajotović, Milivoje Miša Stanimirović, Darko Ivić, Uroš Novović, Alek Surtov, Jelena Puzić, Gorica Regodić, Jelena Kesić, Milica Petrović i ostali.

Svim glumcima ovo je bio prvi susret sa scenarijem nastavka filma koji ih je proslavio i napravio i više nego zapažene rezultate. Izjavili su da su nestrpljivi da saznaju koliko su se njihovi likovi promenili za ove dve godine od kada je snimljen film PORED MENE. Takođe, svi su se složili da im je drago što su se okupili i da se raduju ponovnoj saradnji na zajedničkom projektu.

Pored reditelja Stevana Filipovića, jučerašnjem okupljanju prisustvovali su i članovi autorske ekipe Minja Bogavac, Biljana Tegeltija i producent Branislav Jević koji je tom prilikom izjavio da će ovo biti četvrti u nizu film koji producentska kuća Hypnopolis radi sa Stevanom Filipovićem i da ne sumnja da će i ovaj naslov ostvariti ogroman uspeh kao i prethodna tri. Branislav veruje da će se mladima još više dopasti film PORED NAS, nego što je PORED MENE i da će pored zabave svi imati priliku da izvuku važne životne pouke ali i da pogledaju veliki bioskopski hit.

Reditelj Stevan Filipović rekao je da ga raduje činjenica da je na licima svih glumaca video oduševljene zbog ponovnog susreta i da je i on jako ushićen zbog njihove saradnje jer se vidi da su uigran tim u kom se svi podjednako dobro slažu.

Snimanje filma planirano je da se obavi tokom 2018. godine na raznim lokacijama po Srbiji i u regionu. Reditelj nije želeo previše da otkrije ali je najavio da nas očekuje buran zaplet u kome se bivši drugari iz odeljenja potpuno neočekivano ponovo sreću u novim okolnostima, sada malo stariji sa novim problemima koje život nosi. Neki od njih su sada zreliji, neki su doživeli potpuni preporod, a neki su uspeli da napreduju u društvu i postanu i medijski poznati. Takođe, Stevan Filipović je zaintrigirao sve, rekavši da ih očekuje snimanje puno fizički napornih scena u prirodi i da će nastavak biti još zahtevniji i veći projekat od filma PORED MENE.

Tizer trejler filma PORED NAS biće premijerno prikazan u bioskopima uz najnoviji nastavak jedne od najvećih svetskih franšiza, "Star Wars - Poslednji Džedaji".

Premijera filma PORED NAS planirana je za početak 2019. godine u distribuciji Taramount Filma.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...