•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ekipi filma "Gucci" pridružili se glumački velikani Robert De Niro i Al Pacino

Ridley Scott definitivno zna okupiti zvezdanu ekipu. Iako reditelj još uvek mora dovršiti svoj dramski film "The Last Duel", strani mediji pišu da je u toku kasting za njegov sledeći projekt, "Gucci".

Trenutno je Lady Gaga jedina glumica koja je službeno vezana za film, a sada će joj se pridružiti i glumački velikani Rober De Niro i Al Pacino.

Gaga će igrati Patriziu Reggiani, bivšu suprugu italijanskog biznismena Maurizia Guccija, piše Independent.

Gucci, koji je svojevremeno bio šef renomirane modne kuće, ubijen je na stepenicama svoje kancelarije 1995.

Bivšoj supruzi Mauriziji Gucci suđeno je i osuđena je da je orkestrirala ubistvo svog bivšeg supruga. Patrizia je odslužila 18 godina u zatvoru pre nego što je puštena 2016. godine.

Scenario za projekt napisao je Roberto Bentivegna na temelju "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed" od Sare Gay Forden.

Snimanje na filmu "Gucci" bi trebalo početi kada reditelj Ridley Scott završi rad na filmu "The Last Duel".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu