•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ekskluzivno i uživo - Kraljevska opera i balet iz Londona samo u CineStar bioskopima!

I ove sezone, CineStar bioskopi publici donose balet i operu svetske klase, i to direktno iz Londona!

Kraj 2021. i početak 2022. godine obeležiće prikazivanje legendarnog programa kraljevske opere Royal Opera House.

Kraljevski balet i Kraljevska opera pripremili su za publiku iz celoga sveta šest sjajnih naslova koje ćete moći pratiti putem satelitskog prenosa u vašem CineStar bioskopu u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu. Ovo je savršen momenat da svetskoj pozornici priđete toliko blizu da imate osećaj kao da ste tamo, u Londonu.

Prvi balet na programu je čudesna produkcija “Krcka Oraščića”, u četvrtak, 9. decembra 2021. Priča o devojčici Klari koja se upušta u čarobnu avanturu opčinjava gledaoce širom sveta i dan-danas, a uz muziku Čajkovskog i estetiku kostima i samog baleta su zasigurno jedan od najdivnijih načina da otkrijete suštinu i magiju baleta. U sredu 15. decembra, Elena Stikina, Brajan Hajmel i Aleksej Markov oživljavaju jednu od najomiljenijih opera na repertoaru Kraljevske opere: Pučinijevu Tosku!

Тakođe, jubilarnom izvedbom Verdijevog “Rigoletta”, 10. marta 2022, imaćemo čast da proslavimo 171 godinu od premijernog izvođena ove slavne opera davne 1851. godine. Repertoar Kraljevske opere u CineStar-u zakucaće “La traviatPored ovih vanvremenskih klasika, klasična sezona baleta uključivaće i adaptaciju dobro poznate Šekspirove drame “Romeo i Julija”, koja će biti prikazana u CineStar bioskopima povodom Dana zaljubljenih u ponedeljak, 14. februara 2022. Sezona će zaokružiti legendarno “Labudovo jezero”, u proleće 2022, u četvrtak, 19. maja 2022.

Ovaj ekskluzivni Royal Opera House repertoar možete doživeti samo jednom uživo zahvaljujući satelitskom prenosu, a zanimljivost je da su nakon toga dostupne i snimke opera i baleta za potrebe školskih projekcija.

Doživite spektakle u CineStar-u savršenim spojem klasičnog i modernog, i saznaćete još mnogo zanimljivih informacija o baletima i operama jer su u projekcije uključeni i ekskluzivni isečci iza kulisa i intervjui! Više informacija o repertoaru potražite na cinestarcinemas.rs.

Podeli:



Preporucujemo