•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eksluzivna premijera druge sezone odlične kriminalističke komedije

Druga sezona mračne komedije Uhvati Šortija (Get Shorty) stiže na Pickbox svakog ponedeljka, od 24. septembra, odmah nakon američke premijere.

Nakon što smo odgledali prvu sezonu ove duhovite, zabavne, ali isto tako i tmurne kriminalističke serije zasnovane na istoimenom romanu i filmu sa Džonom Travoltom u glavnoj ulozi iz 1995. godine, druga sezona, osim novih glumačkih imena poput Stivena Vebera, Endrjua Lidsa i Felisiti Hafman, donosi i nove neverovatne krimi zaplete sa sumnjivim raspletima.

Podsetimo se – to je priča o plaćenom ubici iz Nevade, Majlsu Dejliju (Kris O'Daud), koji je pokušao da postane slavni filmski producent u Holivudu kako bi ostavio kriminal iza sebe i uspeo da ponovo zadobije poverenje svoje porodice. Menjajući karijeru, Majls upoznaje propalog producenta niskobudžetnih filmova, Rika Morvedera (Rej Romano), koji postaje njegov poslovni partner.

„Volim da igram čudovišta i užasne likove, uvek me je to privlačilo“, rekao je Kris O'Daud „Iako nikada nisam bio fan nasilja i ne osećam se prijatno dok gledam nasilje. Tako da je ova serija povremeno bila težak posao. Ipak ne mislim da je Majls prirodno nasilan karakter. On pokušava da bude nenasilan i da se oseća dobro kad je to moguće.“

U drugoj sezoni, Majls Dejli se bori da ostvari svoje ambicije kao producent filmova i porodični čovek, ali njegov napredak u karijeri ugrožen je kad njegov partner Rik pristane da ga FBI ozvuči.

Prljavije i nasilnije od filma

Rej Romano, kog šira publika poznaje iz humorističke serije Svi vole Rejmonda, o svojoj ulozi u seriji je rekao:
„Zabavno je igrati čoveka koji je pomalo očajan, izmučen i anksiozan – jer svi smo mi pomalo takvi. Veliki sam obožavalac filma Get Shorty, ali ovo je bilo drugačije od filma, i prljavije.
Sada sam malo više u ljudskim dramama. Ali, naravno, volim i komedije, tako da je mešavina ta dva žanra za mene odlična stvar. A svi znamo koliko je teško to postići.“

Svi glumci slažu se u jednom – u poređenju sa filmom, serija je daleko prljavija i nasilnija.
„Zamislite da posećujete isti bar u različito vreme tokom nedelje. Film je kao kada odeš u bar subotom uveče kad su svi u svom najboljem izdanju, kao i sam bar. Mi, odnosno serija, dolazi četvrtkom u 3 ujutro, kad je pod lepljiv, kad se svađate sa svojom devojkom, a upravo treba da stigne i račun koji ne možete da platite', izjavio je Kris O'Daud.

Nove epizode druge sezone ove mračne ali zabavne krimi serije gledajte svakog ponedeljka, od 24. septembra, odmah nakon premijernog prikazivanja u Americi – samo na Pickboxu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu