•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

El desconocido (2016) - uskoro

Karlos je beskrupulozni bankar i porodični čovek koji vozi decu u školu.Onog jutra kad je upalio motor svog auta čuo je kako mobilni telefon zvoni u kolima.

Kad ga je konačno našao i odgovorio na poziv, čovek sa druge strane zatražio je pola miliona eura. Kad je Karlos odbio, ucenjivač ga je obavestio da su postavljene bombe ispod svakog sedišta i da će ako pokušaju da pobegnu ili samo uspore vožnju, bombe eksplodirati. Ne preostaje mu ništa drugo nego da prihvati. Karlos je u zamci smrtonosnog košmara. Ucenjen od psihopate i progonjen od policije, Karlos nastavlja trku primenjujući svaki prljavi poslovni trik koji zna i koristeći i ono malo etike koju ima da bi spasio porodicu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...