•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Emili Blant: Dosadilo mi je da budem opasna i verbalno agresivna

Emili Blant nije ni malo strano tumačenje kompleksnih likova. Ona više nema apetit za tipične uloge koje joj se sve više nude u poslednje vreme, a jedna od njih joj naročito smeta.

Engleska glumica je u nedavno izjavila da joj je “dosadno” kada čita ponuđene scenarije i otkrije da je glavna protagonistkinja tipična “jaka žena” kakvih su moderni filmovi prepuni.

„Najgora stvar je kada otvorite scenario i pročitate reči ‘snažan ženski lik’. To me tera da prevrnem očima i odmah izgubim strpljenje. Dosadan mi je ovaj stereotip. Takvi likovi su napisani da budu stoički; sve vreme treba da budeš opasna i verbalno agresivna“, rekla je Blant.

Njen lik u novoj vestern mini-seriji Englezi, Kornelija Lok, „mnogo je više od toga“, dodala je ona.

„Ona je prostodušna ali ne i naivna, i to je čini osobom s kojom nema šale“, objasnila je glumica.

Tokom svoje karijere, Blant se pojavljivala u filmovima najrazličitijih žanrova. Gledali smo je, između ostalog, u porodičnom filmu Povratak Meri Popins, avanturi Putovanje kroz džunglu, hororu Tiho mesto, akcionom filmu Na rubu vremena, mjuziklu Začarana šuma i krimi trileru Sikario.

Njena sledeća uloga je u Kristorer Nolanovom biografskom filmu o tvorcu atomske bombe, pod nazivom Openhajmer, koji bi trebalo da se pojavi u bioskopima 21. jula 2023.

Podeli:



Preporucujemo