•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Emitovane prve epizode nove sezone serije Složna braća-The Next Đeneration

U utorak 4. januara održana je televizijska premijera dugo očekivane druge sezone kultne serije Složna braća-The Next Đeneration. Imali smo prilike da se upoznamo sa novim junacima, novom generacijom posetilaca čuvene kafane koja je bila stožer onog posleratnog, nepodeljenog dela teritorije. Novi gosti kafane, pomalo po uzoru na one stare i dalje pokušavaju da se obogate sitnim mahinacijama, grandioznim planovima i kalkulacijama, poput trke za posedovanjem najnovije 7G Plus tehnologije, klađenjem na nameštene utakmice ili pak lažiranjem sopstvene smrti radi naplate osiguranja.

Na kraju prve epizode imali smo priliku da premijerno vidimo prvi od 12 pobedničkih bendova koji su u svom originalnom aranžmanu obradili čuvenu muzičku numeru serije Složna braća. U predstojećim danima, po emitovanju svake naredne epizode, moći ćemo da dobro poznatu pesmu čujemo u drugačijem muzičkom stilu i aranžmanu, izvedenu od strane drugog benda. Dvanaest različitih obrada postaće 12 odjavnih špica, od kojih je prvu i premijernu izveo Majka Mara bend, a na kraju druge, popularnu muzičku temu na svoj način odsvirali su i otpevali Planet Caravan.

Dan nakon prikazivanja svake nove epizode koja će istovremeno premijerno predstaviti i novi bend, gledaoci će njihov spot moći da vide i na Youtube kanalu - ETM produkcija, kao i na Facebook i Instagram profilima: Složna braća - Next Đeneration, slozna.braca.official i ETM produkcija.

Među pobedničkim bendovima nalaze se Posada Babyroad studija, Marija Ugrica Trio, Planet Caravan, Majka Mara, Miloš Milovanović, Infinity quintet, Nade iz kade, Čvrge, T.U.N.A. , Hot Mess i Nervozni Mile Paštar, Drink or Die i Orkestar Ace Sofronijevića.

Nove sezona Serije Složna Braća The Next Đeneration počela je sa emitovanjem 4. januara na Superstar kanalu i prikazivaće se radnim danima od ponedeljka do četvrtka od 21h, a od 8. januara na Prvoj Tv, svake subote i nedelje od 20 časova.

Foto: ETM produkcija

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...