•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Emma Mackey glumi glavnu ulogu u biografskom filmu o životu Emily Bronte

Zvezda Sex Education - Emma Mackey dobila je glavnu ulogu u budućem filmu ‘Emily’, režiserskom debiju Frances O'Connor a o prvim godinama autorke čuvenog dela Wuthering Heights-a Emily Bronte.

Embankment rukovodi svetskom prodajom na projektu, koji će biti predstavlјen kupcima na predstojećem kanskom virtuelnom tržištu.

U filmskoj ekipi učestvuju još i Joe Alwyn, Fionn Whitehead i Emily Beecham. Alwyn će igrati Emily-inog konfliktnog lјubavnika; Whitehead će portretisati Branwell Bronte-a, Emily-inog nadahnjujućeg, ali samouništavajućeg brata; a Beecham će igrati Emily-inu sestru i kolegenicu-autorku Charlotte Bronte.

Wuthering Heights prvi put je objavlјen sredinom 1800-ih i vrti se oko propale lјubavne veze između Catherine Earnshaw i Heathcliff-a. O'Connor, koja je glumila u Mansfield Park-u (1999), režiraće Emily na osnovu njenog sopstvenog scenarija.

"Rad i reči Emily Bronte pune su strasti, osećaja, nasilјa i žestoke inteligencije", rekla je O'Connor u izjavi za medije. "U stvaranju zamišlјenog života za Emily, ona će ponovo živeti za našu publiku. Nјena priča je o mladoj ženi koja se usuđuje da formira samu sebe, da prihvati njenu pravu prirodu, uprkos posledicama... Tako sam uzbuđena da radim sa takvim uzbudlјivim, talentovanim, mladim glumcima; blistavi, inteligentni i vedri."

Proizvodnja Emily trebala bi da počne u britaniji početkom 2021. Producentski tim čine David Barron, Piers Tempest i Jo Bamford-a iz Tempo Productions, te Robert Connolly i Robert Patterson-a iz Arenamedia.

Barron je dodao u sopstvenoj izjavi: „Napravićemo film značajnih ambicija, kako bi publika uživala i proslavila razmere veličanstvene mašte Emily Bronte.“

Podeli:



Preporucujemo