•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Emma Stone

Emily Jean "Emma" Stone (rođena 6. novembra 1988. godine) je američka glumica.

Stone-ova je bila član glumačke ekipe TV serije “Drive” i imala je svoj filmski debi u komediji “Superbad” (2007). Ona se pojavila i u ostvrenjima “The House Bunny” (2008) i “Ghosts of Girlfriends Past” (2009). Zatim je glumila u horor – komediji “Zombieland” i komediji “Paper Man” 2009. godine. 2010. godine, Stoneova je pozajmila glas liku Mazie u “Marmaduke”-u i glumila su srednjoškolskoj komediji “Easy A”, gde je nominovana za Zlatni Globus za Najbolju glumicu u mjuziklju ili komediji. 2011. godine je zaigrala u filmovima “Crazy, Stupid, Love” i “The Help”, a takođe igra i Gwen Stacy u “Amazing Spider-Man” ostvarenju.

Iako je poznata kao crvenokosa, Emma je prirodna plavuša, a svoju prvu ulogu kao tinejdžerka je dobila kada je ofarbala kosu u kestenjastu boju. Filmski producent Judd Apatow ju je naterao da promeni boju kose i postane brineta za ulogu u “Superbad”. Ponovo je postala plava za ulogu u filmu “The Amazing Spider-Man”.

Njen neobičan glas je posledica konstantnog vrištanja kada je bila mala, tako da ima problema sa glasnim žicama.

Stone-ova se preselila iz Los Anđelesa u Greenwich Village, New York City 2009.godine.

Filmografija:

2007 Superbad

2008 The Rocker

2008 The House Bunny

2009 Ghosts of Girlfriends Past

2009 Paper Man

2009 Zombieland

2010 Marmaduke

2010 Easy A Olive Penderghast

2011 Friends with Benefits

2011 Crazy, Stupid, Love.

2011 The Help

2012 Movie 43

2012 The Amazing Spider-Man

2013 The Croods

2013 The Gangster Squad

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu