•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Enemies Closer (2013)

U filmu Enemies Closer Van Damme igra još jednog psihičkog negativca koji je uz to vegetarijanac, te mu je stalo do zaštite životinja i očuvanja prirode. Ali se zato ne libi da svoje protivnike liši njihovih života. Enemies Closer inače označava treću zajedničku saradnju Van Dammea i reditelja Petera Hyamsa koji je zaslužan za neke od najvećih Van Dammeovih useha kao što su Timecop i Sudden Death i čak četvrtu saradnju sa njegovim sinom, John Hyamsom koji je montirao ovaj film.

Enemies Closer se poziva na onu staru “drži svoje prijatelje blizu, ali neprijatelje još bliže”, te nam donosi priču o bivšem NAYV Seal operativcu Henryu, sada rendžeru na kanadsko-američkoj granici koji se nađe oči u oči sa čovekom imenom
Clay koji mu se želi osvetiti za nešto iz prošlosti. Ali ubrzo se obojica nađu u opasnosti kada se pojavi Xander, vođa narko kartela koji zajedno sa svojim ljudima traga za pošiljkom droge koja se izgubila negde u šumama na granici. Henry i Clay odluče da privremeno zakopaju ratnu sekiru i udruže snage kako bi izvukli živu glavu i sredili Xandera i njegove ljude.

Budžet filma iznosi 10 miliona, snimljen je u ko-produkciji Kanade i SAD-a, na lokacijama u Bugarskoj.

Uz Van Dammea u filmu još igraju Tom Everett Scott, Orlando Jones, Zahary Baharov, a tu je Van Dammeov sin Kristopher Van Varenberg koji se sa ocem do sada pojavio već u 10 filmova.

Autor: Suad Nović
Žanr:akcija, triler
Godina:2013
Reziser:Peter Hyams
Scenario:Eric Bromberg, James Bromberg
Uloge:Jean-Claude Van Damme, Orlando Jones, Tom Everett Scott
Uzrast:R
Studio:After Dark Films, Signature Pictures, IM Global
Zemlja:Canada
Website:www.vvs.ca/en.html
Jezik:Engleski
Trajanje:85 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu