•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ennio Morricone i Tarantino ponovno sarađuju

Veliki filmski kompozitor Ennio Morricone ponovo će se vratiti saradnji s omiljenim holivudskim rediteljem Quentinom Tarantinom. Naime, nakon nesuglasica tokom saradnje na filmu Odbegli Đango dugogodišnja saradnja ove dvojice će se nastaviti i na filmu The Hateful Eight.

Nakon izlaska filma Odbegli Đango Morricone je zamerao Tarantinu na načinu korišćenja njegovih kompozicija, a nakon nekoliko ružnih izjava i obećanja da više neće sarađivati s rediteljem strasti su se primirile.

Na sreću, prevagnula je dugogodšnja uspešna saradnja reditelja i kompozitora na filmovima poput Kill Bill, Nemilosrdni gadovi i naravno "Odbeglog Đanga", i sve nesuglasice su se izgladile.

Quentin Tarantino je s radošću na ovogodišnjem Comic Conu objavio nastavak saradnje, najavljujući da će Ennio Morricone komponovati muziku za njegov osmi film.

Ova saradnja za Morriconea znači i povratak žanru vesterna, na kojima je kompozotor izgradio svoju decenijama dugu karijeru. Svetski poznati filmski kompozitor nakon 40 godina komponovaće muzicku temu za vestern "The Hateful Eight". Najpoznatiji po kompozicijama iz špageti vesterna, najviše se ističe njegov rad na filmu Dobar, loš, zao.

Uz ove odlične vesti dobili smo i novi poster za film.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...