•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Erica Ash

Erica Ash dobitnica je nagrade NAACP-a. Među njenim filmovima su I Can Smoke? (Carmen) i Minano Ie (Naomi).

Na televiziji je glumila u “American Judy” (ABC-Pilot); “Afterparty” (FOX-Pilot); “MADtv”; “Cold Case” i “The Big Gay Sketch Show”.

Od pozorišnih uloga izdvajamo The Lion King (Nala); Spamalot (Lady of the Lake); Love, Loss and What I Wore; Baby It’s You (Broadway) (Dionne Warwick/Micki); Soul Doctor (off-Broadway) (Nina Simone).

Uskoro ćemo moći da je vidimo u Random kao Nicole i u “Real Husbands of Hollywood” kao Bridgette (BET). Autorka je komičnog savetodavnog bloga “The Deviled Angel”, a piše scenario i producira skeč komediju za The Deviled Angel Network. Angažovana je u fondaciji Make a Wish, Broadway Sings for Pride i podržava različita pozorišta, uključujući Rubicon Theatre, Pasadena Playhouse i Celebration Theater.

Filmografija:
2013 Scary MoVie
2012 Life Stinks? (TV mini-series)
2012 American Judy (TV movie)
2011 In the Flow with Affion Crockett (TV series)
2011 I Can Smoke? (short)
2008-2009 MADtv (TV series)
2009 Cold Case (TV series)
2006-2008 The Big Gay Sketch Show (TV series)
2003 Bloody Roar 4 (Video Game)
2001 Shenmue II (Video Game) (voice: English version)
2001 All About Our House

Podeli:



Preporucujemo

OVE SEDMICE U CINEPLEXX BIOSKOPIMA VAS OČEKUJU FILMOVI SA...
CINEPLEXX NIŠ BIOSKOP VAM POKLANJA PUTOVANJE U LISABON
Jelena Gavrilović održaće koncert posvećen Sonji Savić...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 22. do 28....
52. FEST U CINEPLEXXU
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 22. do 28. februara
CINEPLEXX VAM POKLANJA PUTOVANJA U NAJROMANTIČNIJE GRADOVE...