•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Estetska hirurgija i filmske lepotice

Svi se možemo složiti da su godinama unazad pune usne glumice Emanuel Bear bile njen glavni adut, a stiže vest da je ovih dana francuska lepotica i priznala da je za to zaslužna plastična hirurgija. Isto tako, glumica je svesna da je sebi više naškodila, nego li pomogla. Tako da trenutno vodi kampanju u kojoj podiže svest o opasnostima estetske hirurgije.

Ova lepotica priznaje da je prva operacija bila operacija usana kada je imala 27 godina i to je bio trajni tretman. I naravno, da su joj se sviđale njene usne, ona ne bi to uradila. Kada čovek ili žena nešto poprave, to rade zato što ne mogu više da žive sa tim delom svog tela, a on sam postaje nepodnošljiv. Ljudi ili traže pomoć i pronađu način da se odupru potrebi za plastičnom hirurgijom ili nastave sa tim činom.

Lara Flin Bojl je jedan od najekstremnijih primera jer je svoju prirodnu lepotu uz pomoć plastične hirurgije dovela do neprepoznatljivosti. Pored filera i kolagena, u obrazima ima implantate, a usta je uvećavala mnogo puta. Pre operacija je imala karijeru, posle njih producenti su počeli da je izbegavaju.

Isto tako, Meg Rajan je, pre nego što je povećala usne i zategla lice, radila punom parom. Posle zahvata njena karijera je dospela u ćorsokak. Razvela se od Denisa Kvejda, snimila desetak filmova koji su loše prošli i kod kritike i kod publike. Njen poslednji iole uspešan film je „You’ve got mail” iz 1998.

Dženifer Grej je najpoznatija po svojoj ulozi u „Prljavom plesu”. Uz Patrika Svejzija igrala je ružno pače koje zna da igra, a kada se u privatnom životu odlučila na plastičnu operaciju nosa, njena slava i uspeh su nestali. U vreme najveće popularnosti zabavljala se s Džonijem Depom.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...