•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eurotrip (2004)

“Eurotrip” je film koji će možda neke uvrediti ili neće biti smešan svima, ali će mnoge zabaviti lakim humorom i komedijom koja traje tokom celog filma. Četvoro mladih Amerikanaca otputovalo je preko okeana u potrazi za ljubavlju, seksom i zabavom…

Scott Thomas je imao najgori dan u životu na dan svog diplomiranja. Tog dana je čuo veoma loše vesti i pored toga on je u pesmi koja će postati internacionalni hit. Njegov najbolji drug Cooper pokušava da mu priđe i da ga izvuče iz depresije, ali stvari postaju još gore. Scott veoma grubo odgovori na e-mail poruku svom internet prijatelju Mike-u iz Evrope ali tek kasnije shvata da je Mike lepa mlada devojka iz Nemačke. Cooper i Scott su dugo bili sigurni da je Mike sa kojim se dopisuju muškarac i zbog toga je tako grub email poslat. Sada nude da dođu u posetu kod nje i tako zaborave ružne reči koje su poslate emailom.

Ali Scott-ov prijatelj(ica) za dopisivanje je blokirao e-mail. Cooper i Scott žure na put u Evropu kako bi uspeli da presretnu Mike-u i da se Scott izvini za teške reči. Drugari uskoro dolaze u London i tu sreću grupu huligana koji idu na utakmicu u Pariz. Dok su u Parizu Cooper i Scott nalaze i svoja dva prijatelja, brata i sestru, iz škole, Jamie (Travis Wester) i Jenny (Michelle Trachtenberg) koji su takođe turistički u Evropi i pridružuju se Cooper- u i Scott-u. Naravno, ništa ne ide uvek po planu i oni su sasvim slučajno i na nudističkoj plaži, predgrađu Crvenih fenjera u Amsterdamu, a zatim i sa urnebesno smešnim Italijanom u vozu... Finale njihovog putovanja završava se u Vatikanu.

Scenarijo, scene i gluma u Eurotrip-u su sasvim prosečni. Bez obzira, humora baš nikada ne nedostaje, šale su veoma prihvatljive. “Eurotrip” je komedija koja će Vas iznenaditi količinom humora i dugo ćete se smejati na glas, čak i posle odgledanog filma.

Žanr:avantura, komedija
Godina:2004
Reziser:Jeff Schaffer
Scenario:Alec Berg, David Mandel
Uloge:Scott Mechlowicz, Jacob Pitts, Michelle Trachtenberg
Uzrast:R
Studio:DreamWorks SKG
Zemlja:United States
Website:www.dreamworksanimation.com
Jezik:Engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...