•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eva Longoria misli da je već ostarela...

Eva Longoria je baš aktuelna u trač vestima poslednjih dana. Nakon što se žalila da ne može da nađe srodnu dušu Eva Longoria se požalila da više nije u cvetu mladosti, kao što je to bila recimo kada je počela snimati u Wisteria Laneu, izmišljenom naselju u seriji "Očajne domaćice".

Pojavljujući se u jednoj emisiji na ABC-u kaže kako je radila vratolomije u svom novom kratkom filmu "Out Of The Blue", ali se nije baš najbolje snašla.

"Skoro sam se ubila", kaže 38-godišnja glumica i dodaje: "Ja sam već stara, povredila sam leđa, povredila sam i kuk".

Iako glumi seksipilnu ženu, ubicu, akrobacije joj očito nisu jača strana. Eva je pričala i o svom detinjstvu. Kaže da je kao mala bila pravi mangup i nije volela da pere kosu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...