•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eva Mendes i Ryan Gosling odlučili da se odmore jedno od drugog

Par je vezu započeo pre dve godine, kada su se upoznali na setu filma “The Place Beyond The Pines”, a nedavno su odlučilio da malo “preispitaju” svoju vezu kada su shvatili da još uvek nisu spremni za brak.

Izvor blizak portalu Radaronline je rekao da su neposredno pred proslavu Dana zahvalnosti, shvatili da im veza ide “prebrzo” i da srljaju ka braku koji nijednom od njih dvoje nije naročito potreban. Zato su odlučili da naprave pauzu u viđanju kako bi se presabrali.

Glumica Eva Mendes (39) želi da njihova veza opstane i čak pomišlja da sa Ryanom (33) zasnuje porodicu, ali očigledno da on baš i nije nešto zainteresovan.

- Pravo je pitanje, kako će se Eva uklopiti u Ryanove planove, jer ona želi da sa njim ima decu - dodao je isti izvor.

Međutim, njihovi prijatelji smatraju da njihova veza ne ide u dobrom pravcu i da će par uskoro da raskine.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu