•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eva hoće, ali Ryan se premišlja?

Glumica Eva Mendes se očajnički želi udati za svog dečka Ryana Goslinga. Traži od njega da je zaprosi na drugu godišnjicu njihove veze, od koje ih deli samo mesec dana.

'Odnosi između Eve i Ryana su se pokvarili zbog toga što se on ne želi čvrsto obvezati i odugovlači s prosidbom', otkrila je osoba bliska paru.

Navodno je opsednut karijerom i tvrdi da se trenutno ne može fokusirati na bilo što drugo. Dosad ga nije pritiskala, ali četrdeseta joj se bliži.

Eva je rekla je Ryanu da će, ako ne želi zasnovati porodicu s njom, naći nekog ko je za to spreman i voljan. Zna da njegova mama jako želi postati baka i nada se da će ga uspeti urazumiti', rekao je neimenovani izvor. Verujemo da će Eva lako naći nekoga ko će je usrećiti ako to Ryan ne želi.

Website:www.vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu