•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Evolution (2001)

Slavni Fox Mulder iz serije "Dosje X", David Duchovny, i jedna od najboljih glumica svoje generacije, prelepa Julianne Moore, glavne su zvezde "Evolucije", naučno-fantastične komedije o nezaustavljivoj najezdi vanzemaljaca.

Doktor Ira Kane, nečasno otpušten bivši vladin naučnik, sada zaposlen na malom fakultetu u Arizoni, pozvan je zajedno sa svojim prijateljem, profesorom Harryjem Blockom, da istraži mesto pada meteora. Retku pojavu prvi je primetio mladi Wayne, koji očajnički želi da postane vatrogasac. Kane vrlo brzo otkriva kako je meteor zapravo svojevrsno prevozno sredstvo vanzemaljaca, a, uprkos njegovoj originalnoj želji da saznanje zadrži u što manjem krugu ljudi, vlada šalje svoju izaslanicu, predivnu i samo na posao usredsređenu Allison, da preuzme kontrolu. Dok se dvoje naučnika prepire oko odgovornosti i zasluga, sudbina Zemlje ne čini se baš obećavajućom.

U glavnim ulogama suprotstavljenih naučnika gledamo Davida Duchovnyja, koji je svetsku slavu stekao serijom "Dosije X" i sjajnu Julianne Moore, glumicu koja svakom liku koga tumači uvek ubrizga nemerljivu dozu uverljivosti, čak i u ovakvom, lepršavijem nastupu.

Reditelj ovog filma je Ivan Reitman koji je snimio ovu luckastu naučno-fantastičnu komediju punu sjajnih gegova, originalnih šala, uzbudljive akcije i prikrivene romanse.

Žanr:komedija, sf
Godina:2001
Reziser:Ivan Reitman
Scenario:Don Jakoby, David Diamond
Uloge:David Duchovny, Orlando Jones, Julianne Moore
Uzrast:PG-13
Box office:38.3M USD
Studio:Columbia Pictures Corporation, DreamWorks SKG, Montecito Picture Company
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila