•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Extraordinary Measures (2010)

Od režisera Tom Vaughana dolazi drama iz 2010. godine. Glavne uloge igraju Brendan Fraser, Keri Russell i Harrison Ford.
Uzdigavši se iznad svojih radničkih korena, Džon Krouli (Brendan Frejžer) konačno počinje da oseća ukus uspeha u poslovnoj Americi. Uz podršku svoje prelepe žene Ajlin (Keri Rasel) i troje dece, Džon je na putu vrtoglavog uspeha. Ali baš kad mu je karijera krenula uzlaznom putanjom, Krouli okreće leđa svemu tome kad je kod njegova dva mlađa deteta postavljena dijagnoza smrtonosne bolesti.

Zajedno sa Ajlin, uz pomoć svoje veštine i odlučnosti, Krouli se udružuje sa brilijantnim, ali nedovoljno cenjenim i nekonvencionalnim naučnikom, dr Robertom Stonhilom (Harison Ford). Zajedno osnivaju biotehnološku kompaniju koja je fokusirana na razvijanje spasonosnog leka.

Jednog pokreće prilika da dokaže sebe i svoje teorije, a drugog šansa da spasi svoju decu – ovaj neverovatan savez se vremenom razvija u obostrano poštovanje dok se nose sa medicinskim i poslovnim establišmentom u bici protiv sistema – i vremena.

Žanr:drama
Godina:2010
Reziser: Tom Vaughan
Scenario:Robert Nelson Jacobs, Geeta Anand
Uloge:Brendan Fraser, Keri Russell, Harrison Ford
Uzrast:PG
Studio: CBS Films
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:106 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...