•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

FBI istražuje krađu golišavih fotografija slavnih

Američki FBI uključio se u istragu u slučaju hakovanja i objave golišavih fotografija, uključujući i one eksplicitne, dvadesetak slavnih osoba iz sveta 'showbiza', a u kontaktu s vlastima je i najslavnija žrtva krađe, oskarovka Jennifer Lawrence.

Slučaj istražuje i Apple, s čijeg je servisa za čuvanje podataka iClouda, kako se pretpostavlja, hakovana većina fotografija, koje su potom javno objavljene na internet. Istražitelji još nisu otkrili ko je 'provalio' u sistem, ukrao i objavio intimne fotografije slavnih.

Jennifer Lawrence, dobitnica Oscara za "U dobru i u zlu" i zvezda "Igara gladi", u kontaktu je s vlastima, objavio je Reuters.

- To je flagrantno kršenje privatnosti. Vlasti će goniti sve koji objave ukradene fotografije Jennifer Lawrence - objavila je u ponedeljak njena potparolka Liz Mahoney.

FBI je saopštio da je agencija svesna da se radi o provalama u računare i nezakonitom objavljivanju privatnog materijala te da istražuje slučaj. Potparolka Applea Nat Kerris rekla je da kompanija privatnost svojih korisnika shvata vrlo ozbiljno i da takođe aktivno istražuje šta se dogodilo.

Manekenka Kate Upton, takođe jedna od žrtava, najavila je da će iskoristiti sve pravne mogućnosti za gonjenje onih koji kopiraju i nastave distribuirati te fotografije.

Glumica Mary Elizabeth Winstead na Twitteru je priznala da se radi o autentičnim, ali davno izbrisanim fotografijama. "Snimila sam ih sa suprugom davno, u privatnosti svoga doma. Neko je morao dobro 'kopati' da dođe do njih i mogu samo zamisliti koliko je ljigavosti trebalo za to. Nadam se da se dobro osećate u svojoj koži", poručila je.

Skandal sa žrtvama hakovanja potresa svet 'showbiza' poslednja dva dana, a ukupno je pogodio dvadesetak 'celebrityja', uključujući i pevačice Avril Lavigne i Rihannu. Deo njih tvrdi da se radi o lažnim fotografijama.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....