•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

FILM OPTUŽUJEM ROMANA POLANSKOG SINOĆ ONLINE ŽELELO DA GLEDA PREKO 50.000 POSETILACA!

Film Romana Polanskog „Optužujem“ koji je sinoć u 21h svečano otvorio prvi besplatni online Filmski festival MOJ OFF, želelo je da pogleda preko 50.000 posetilaca, zbog čega je mojoff.net sinoć bio jedan od najposećenijih sajtova u Srbiji.

Ipak, usled neočekivano velike posete i gustine Internet protoka, nastupio je kratkotrajni tehnički kolaps na sajtu, te određeni broj posetilaca nije mogao da pristupi premijeri filma u tačno vreme.

Iako je kvar ubrzo otklonjen i film je bilo moguće pogledati do 03h ujutru sa više omogućenih online festivalskih projekcija, u znak zahvalnosti, ali i izvinjenja poštovanim posetiocima, zbog privremene nedostupnosti filmu, OPTUŽUJEM će po odluci organizatora festivala, biti repriziran u čak tri nova termina.

FILM OPTUŽUJEM: PRVI REPRIZA: 2. Aprila u 9h

DRUGA REPRIZA: 6. Aprila u 9h

TREĆA REPRIZA: 10. Aprila u 21h

Važna napomena za korisnike sajta mojoff.net je da:

Usled velike posete i gustine internet protoka, sve festivalsku projekciju možete pokrenuti bilo kada u roku od 30 min od početka filma. Ovo će važiti za svaki film na programu festivala, koji će trajati do 10. aprila.

Svi koji budu želeli da pogledaju film po izboru u terminu prikazivanja filma u toku dve nedelje festivala trajanja festivala, to mogu da učine jednostavno.

1. Ukucate mojoff.net

2. Ulogovati se na sajt ( u gornjem desnom uglu "ULOGUJ SE")

3. Kliknuti na dugme "BIOSKOP"

4. Ostanite na stranici BIOSKOP gde klikom na play zauzimate svoje mesto u "bioskopu" i jednostavno samo čekajte da film počne

5. Nakon kratkog bloka reklama nije potrebno da radite ništa već da uživate u filmu.

Podsetimo, MOJ OFF je zajednički projekat Kombank Dvorane, Cine granda, Vilin grada i MCF MegaCom Filma, nastao uz podršku BeotelNet ISP-a i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije

Podeli:



Preporucujemo