•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

FILMSKI SUPERHEROJSKI SPEKTAKL "KAPETAN MARVEL" OD DANAS U BIOSKOPIMA

FILM KOJI SMO SVI ČEKALI KONAČNO JE U BIOSKOPIMA!
NE PROPUSTITE PRILIKU DA UPOZNATE NAJVEĆEG JUNAKA IKADA I OTKRIJETE KAKO JE SVE POČELO.

Od danas je u bioskopima širom zemlje film "KAPETAN MARVEL" (CAPTAIN MARVEL), o kome bruji ceo svet i koji svi fanovi s nestrpljenjem iščekuju!
Ne propustite ovo neponovljivo bioskopsko iskustvo, uživajte u fantastičnim efektima, specifičnom humoru i priči koja će vam pomoći da sklopite kockice koje su vam nedostajale, jer je ona najjači junak Marvelovog univerzuma!

Kerol Denvers postala je KAPETAN MARVEL, a njenu priču možete pogledati u bioskopima:
Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank dvorana, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Vilin grad (Niš), Kvart (Kraljevo), A. Lifka (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Dom kulture Čačak, Dom kulture Pirot, Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu Mladenovac, Centar za kulturu Smederevo, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić) i preko mobilne opreme.



Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda u istoriji Marvelovog filmskog univerzuma, koja prati Kerol Denvers kako postaje jedna od najznačajnijih junakinja u univerzumu. Dok galaktički rat koji vode dve vanzemaljske rase utiče i na Zemlju, Denvers će se naći, zajedno sa malom grupom saveznika u centru vrtloga.

U redovnoj bioskopskoj distribuciji film "KAPETAN MARVEL" naći će se od četvrtka, 07. marta 2019. godine i to u 2D, 3D i 4D tehnologiji.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila