•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fanovi otkrili grešku u drugoj sezoni serije "Senke nad Balkanom

Dugoočekivana druga sezona serije "Senke nad Balkanom" svakog ponedeljka 'prikuje' gledaoce za male ekrane. Emitovane su dve epizode, ali na internetu se već mogu pogledati sve.

Kako "Senke" imaju mnogobrojnu vernu publiku, na društvenim mrežama su prisutne brojne pohvale na račun novih epizoda. Međutim, kako pratioci radnje "Senki" znaju da pohvale, isto tako umeju i da kude.

U prvoj epizodi serije smo imali priliku da vidimo antenu, čuvenu "Loga 3", a kako je radnja serije smeštena u 1933/1934. godinu, sasvim je logično da pomenuta antena nije nikako mogla da bude smeštena u to vreme.

Međutim, u nekoj od epizoda se potkrala još jedna greška. Naime, u kadru sa Majom Orašić su se pojavila dva automobila koja nikako nisu smela da se pojave u kadrovima koji prikazuju 1934. godinu.

Jedan od vernih fanova serije je to obajvio na društvenoj mreži Twitter i napisao:

"Gledam Senke nad Balkanom 2 kad ono 1934. godine se vozi mini kuper i smart. Je l skuplja filmska traka ili da se zaustavi saobraćaj da se snimi kadar?".

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...