•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fanovi prete filmskom kritičaru koji je dao loše kritike novom Betmenu

Kritičaru filma "The Dark Knight Rises" Maršalu Flinu na sajtu RottenTomatoes prete smrću na brutalan način.

Taj sajt je ubrzo nakon dešavanja ukinuo pravo na komentare filma.

Naime, ljudi su pretili da će izgoreti u požaru ili da će ga do smrti tući gumenim crevom.

Kako prenosi Telegraf, iako je premijera novog Betmena, filma “The Dark Knight Rises”, zakazana tek za petak, na Internetu se već vodi žestoki rat između fanova, a filmski sajt RottenTomatoes.com je čak odlučio da suspenduje sve komentare o filmu nakon što su kritičarima, koji su loše ocenili novog Betmena počele da stižu pretnje.

Najgore je prošao kritičar Maršal Fajn, čije je poređenje ostvarenja Kristofera Nolana sa serijalom “Transformers” izazvalo lavinu odvratnih komentara, a najagresivniji su Fajnu poručili kako bi trebalo da “izgori u požaru”.

Da sve bude još zanimljivije, film “The Dark Knight Rises” do sada na sajtu RottenTomatoes ima čak 88 odsto pozitivnih kritika.

Međutim, Met Atčiti, jedan od urednika ove internet stranice, najavio je da će posle ovih incidenata ozbiljno razmisliti o promeni sistema za ostavljanje komentara.

vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...