•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fantastično putovanje za fantastičnu četvorku

Rapsody travel i bioskop „Vilin Grad“ organizuju nagradni konkurs „Fanstastično Rapsody putovanje za fantastičnu četvorku“. Pobednik nagradnog konkursa osvojiće letovanje za četiri osobe u Bodrumu. Samo dva koraka te dele od ovog nezaboravnog letovanja.

Pravila konkursa:

Korak 1:
Od 5. Maja, svakog dana uz kupljenu ulaznicu za projekcije nakon 17 časova u bioskopu „Vilin Grad“ dobićete kupon sa 4 nagradna pitanja. Potrebno je da zaokružite tačne odgovore, ostavite svoje podatke i nagradni kupon ubacite u kutiju, koja se nalazi u holu biosopa Vilin Grad.

Korak 2:
Nakon što popunite kupon, potrebno je da na mail pr@vilingrad.rs pošaljete fotografiju sa svojim prijateljima. Fotografija može biti iz nezaboravnog provod, sa letovanja, iz škole ili fakulteta... Sve fotografije biće postavljene na Facebook stranici bioskopa „Vilin Grad“, a potrebo je da pronađete svoju sliku i tagujete/označite se.

Nagradni konkurs traje do 21. juna, a izvlačenje dobitnika biće održano 22. juna u holu bioskopa "Vilin Grad".

Pobednik konkursa biće samo osoba koja je ispunila sve navedene uslove:
da je zaokružila sve tačne odgovore na nagradnom kuponu,
da je ostavila potpune podatke,
kao i da je poslala fotografiju svoje ekipe i tagovala/označila prijatelje.
  • Pravo učešća imaju osobe starije od 18. Godina.
  • Nepotpune prijave neće biti važeće.
  • Nagrada obuhvata prevoz i smeštaj u Bodrumu za četiri osobe, u periodu između 06. 07-17. 07. 2015.
Više informacija na: vilingrad.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu