•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fast Five (2011)

Novi nastavak 'Paklenih ulica' u kome se Vin Diesel i Paul Walker bore protiv zlog biznismena i opasnog federalnog agenta.

Bivši policajac Brian O’Conner i Mia Toretto izvukli su bivšeg zatvorenika Doma iz zatvora i prešli brojne granice kako bi izbegli vlastima. U Rio De Janeiru su napokon pribijeni u ugao, ali moraju dovršiti posao koji će im osigurati slobodu.

Dok okupljaju elitni tim za trke, preti im sukob sa korumpiranim poslovnim čovekom koji ih želi mrtve. Na tragu im je i federalni agent Luke Hobbs, koji nikad ne promašuje svoju metu.

On okuplja poseban tim koji šalje na Doma i Briana. Dok njegovi ljudi jure kroz Brazil, Hobbs shvaća kako je nemoguće razlikovati dobre od loših u ovoj priči. Mora se osloniti na instinkt kao bi se dočepao svog plena – pre nego li to neko učini pre njega...

Odlična akcija, maksimalno nabijena adrenalinom zabaviće vas od početka do kraja filma i poželeće te da što pre pogledate sledeći nastavak (o kome se šuška da bi mogao da se pojavi uskoro) ili da pogledate neki od prethodnih delova, mi savetujemo prvi, drugi ili četvrti - treći koji se dešava u Tokyu slobodno preskočite.

Žanr:Akcija, Krimi, Triler
Godina:2011
Reziser:Justin Lin
Scenario:Chris Morgan, Gary Scott Thompson
Uloge:Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson
Uzrast:PG-13
Award:2 osvojene
Studio:Universal Pictures
Zemlja:United States
Website:www.universalpictures.com
Jezik:Engleski
Trajanje:130 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu