•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Father of the Bride (2022)

“Nevestin otac” je američka romantična komedija , u režiji Gari-ja Alaszaki-ja po scenariju Matt-a Lopeza zasnovano na noveli Edwarda Streetera iz davne 1950.godine

U glavnoj ulozi je šarmantni Andy Garsija kao Billy Herrera, njegovu suprugub Ingrid Hereru igra sjajna Glorija Estefan (koju skoro nismo imali prilike da vidimo u nekom filmskom ostvarenju). Njih dvoje “nose” celu priču.

Billy i Ingrid su zajedno već dvadesetak godina, imaju dve ćerke Sofi i Coru. Billy je uspešan arhitekta, potpuno posvećen svom poslu , sa jasnim ciljevima i prioritetima. Ingrid je majka, koja je žrtvovala svoju karijeru dizajnera enterijera radi porodice. Ćerke su odrasle – Sofi igra je Adria Arjona, je perspektivni mladi advokat a Cora, igra je Isabela Merced, je još uvek po malo nesnadjena mlada dama koja svim srcem želi da bude dizajner odeće uprkos želji njenog oca da se dalje školuje.

Sofi iznenada dolazi kući na vikend i objavljuje da se udaje!

Roditelji su potpuno šokirani, tim pre što su veče pre toga odlučili da se razvedu posle duge ali neuspešne bračne terapije ,za koju niko nije ni znao a još manje za probleme u braku ( pre svega u komunikaciji) koju njih dvoje imaju.

Billy je u potpunom šoku, sumnja u njen izbor i želi da se venčanje organizuje po njegovim merilima i željama.

Mladin izabranik Adan Castillo, igra ga Diego Boneta ,je takodje advokat iz veoma bogate španske porodice koji potpuno i iskreno obožava Sofi.

U nizu zanimljivih peripetija koje nastaju, dolazi i do rivaliteta izmedju Adanovog oca Hernana Castillo-a igra ga Pedro Damian. Billy i Hernan se prosto utrkuju ko će potrošiti više novca na samo venčanje i uopšte ko će više pružiti mladencima, samim tim ispasti veći džentlemen. Nastaje jedan opšti haos - medjusobne prepirke na svim mogućim relacijama, problemi sa organizacijom venčanja praćeni nevremenom.... Saznaje se i za razvod...

Medjutim, baš u sredini tog haosa Billy polako uvidja koliko je Adan dobar momak, da je zaista voli i želi da je učini srećnom i da je pravi izbor za njegovu mezimicu. Shvata i u čemu je problem u njegovom braku i kako da pomogne Cori da uspe u svojim namerama. Gala venčanje je uprkos svemu nekako organizovano.

Ostaje pitanje kako se Billy nosio sa svojim osećanjima i novim pogledima na svet, pogledajte u ovom lepom filmsku ostvarenju.

Autor: Marina Jovanović

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2022
Reziser:Gary Alazraki
Scenario:Matt Lopez, Edward Streeter
Uloge:Andy Garcia, Gloria Estefan, Adria Arjona
Uzrast:PG-13
Studio:Plan B Entertainment, Warner Bros.
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:117 minuta
Podeli:



Preporucujemo