•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fear the Walking Dead - Premijera nove sezone večeras u 22:00 na AMC kanalu

Ako ste pogledali trailer za novu sezonu Fear-a (večeras u 22:00, na AMC kanalu), možda su vas iznenadili entuzijazam i odlučnost sa kojom su Morgan Jones (Lennie James) i ekipa krenuli u potragu za preživelima. Da im pruže utehu, pomoć i zalihe. Mislite da nema razloga za strah? Do sada je postalo jasno da je to jedna od najčešće izgovorenih laži u apokaliptičnom svetu. Put ka iskupljenju će ih dovesti do novih oktrića, a pronalaženje ljudi neće biti ni malo lako.

Verovatno vam nije promakao ni avion, prvi od početka prikazivanja serije. I to neće biti jedina stvar koja će se pojaviti prvi put, jer tvorci serije obećavaju potpuno novu vrstu mrtvih. Jedno je sigurno, preživeli će se u 5. sezoni suočiti sa najsmrtonosnijom pretnjom do sada.

Morgan kaže da je nemoguće zaštiti se od nekih stvari. Nemoguće je staviti oružje između sebe i mogućnosti da izgubiš ljude, a ne možeš ni da pobegneš i ostaviš ih. Jedini izlaz je da otvoriš vrata: ljudima, novim mogućnostima i prilici da budeš povređen – što će se izvesno desiti.

Pratite Fear the Walking Dead večeras u 22:00, ekskluzivno na AMC kanalu.

Podeli:



Preporucujemo