•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Felisiti Džouns ce igrati “’Nevidljivu ženu” Čarlsa Dikensa

Većina priznatih dela Čarlsa Dikensa kao pisca su dobro poznata, bilo da se radi o “Oliveru Tvistu” ili “Priči o dva grada”, “Velikim očekivanjima” ili “Božicnoj pesmi”, sve priče su prilagođene velikom ekranu ili direktnim obradama i ekranizacijama ili tako što su inspiracija za neke druge filmove. Ono što neki možda ne znaju je da je on 13 godina, sve do smrti, imao ljubavnicu koja se zvala Neli Ternan, nešto što je Kler Tomalin objavila u svojoj knjizi “Nevidljiva žena”.

Prema UK’s Dejli Mejlu, glumica Felisiti Džouns će je odigrati u adaptaciji koju je odradio Ralpf Fajns, čije će režiserski debi Coriolanus, najverovatnije ući u trku za Oskara.

Džouns je sada slobodna i otpočeće sa snimanjem filma u toku proleća ili leta 2012.godine u saradnji sa BBC Films produkcijom. Džounsova će takođe igrati i glavnu ulogu u Voren Bitievoj biografiji Hauarda Hjusa, u kojoj će igrati mladu ženu koja je u romantičnoj vezi sa ekscentričnim milionerom.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...