•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Festival dečijeg filma uz specijalne cene karata u bioskopima Cineplexx

FESTIVAL DEČIJEG FILMA U BIOSKOPIMA CINEPLEXX

Najpopularniji filmovi po sniženoj ceni karte samo za članove Cineplexx bonus i Porodičnog film kluba.

Ukoliko ste propustili da pogledate neki od popularnih dečijih naslova iz protekle godine, vidimo se na Cineplexx Porodičnim danima od 28. januara do 6. februara, jer se tada na repertoar vraća čak 31 naslov i to po specijalnoj, sniženoj ceni karte. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa!

Samo u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, mališani će imati priliku da reprizno pogledaju „Grinča“, da se podsete avantura Drakuline porodice u nastavku animacije „Hotel Transilvanija“ i brojnim drugim filmovima i to po specijalnoj ceni karte od 250 din za sve 2D projekcije i 370 din za 3D filmove. Bioskopi Cineplexx Promenada, Niš i Kragujevac Plaza obradovaće posetioce sniženim cenama od 180 dinara za 2D i 280 dinara za 3D projekcije. Kako bi uživali u repriznim filmovima ili sniženim cenama ulaznicama, potrebno je da budete član Cineplexx Porodičnog film kluba, lojalti programa u kojem je članstvo besplatno za svu decu do 14. godine i koji donosi niz pogodnosti. Za sve starije od 14 godina, tu je Cineplexx bonus klub, čiji članovi pored snižene cene karte za filmove sa repertoara dečijeg festivala očekuje i mogućnost online kupovine ulaznica i pregršt pogodnosti.

Tokom trajanja manifestacije, pored odličnog filmskog programa, svakog dana posetioci će uživati u različitim aktivacijama u svim bioskopima Cineplexx u Srbiji. Najmlađi će moći da učestvuju u kreativnim radionicama i specijalnom programu pripremljenom samo za njih. Ne propustite slatko Podravkino iznenađenje u obliku Lino lade i ukusne zalogaje kompanije Zlatiborac, dok će Malac Genijalac i Obrazovni sistem Equlilbrio pripremiti sjajnu edukativnu zabavu za posetioce uz poklone za mališane. Tu su i aktivacije Centra Lanos, u kojima će najmlađi moći da razvijaju kreativnost kroz lego robotiku. Možda iz bioskopa odete sa Dexy Co ili McDonalds poklonima iznenađenjima ili u pauzi između filma i radionica odigrate Sony PlayStation igricu koju je samo za posetioce festivala obezbedio Computerland.

Pored Grinča i Drakule, pogledajte junake fantastičnih filmova, koji nam se vraćaju na veliko platno: „Koko“, „Pčelica Maja“, „Neviđeni 2“, „Zec Petar“, „Ferdinand“, „Tajne avanture mačaka“, „Čarobni princ“ ... Vidimo se na pravom dečijem prazniku u svim bioskopima Cineplexx!

Najavni spot dečijeg festivala možete pogledati na sledećem linku: https://youtu.be/bWbCxKD5gCw

Trejler filma „Grinč“: https://youtu.be/Ntb2fWAXTiI

Trejler filma „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“: https://youtu.be/J_Lr9E55-SM

Trejler filma „Neviđeni 2“: https://youtu.be/tIq3YHK2eoU

Trejler filma „Koko“: https://youtu.be/XPYpAOMzArw

Trejler filma „Ferdinand“: https://youtu.be/KuRAhgCov-A

Dođite da gledamo filmove i uz brojne animacije, igre i crtanje po licu obojimo zimu veselim Cineplexx bojama! Cineplexx Porodični dani čekaju na vas!

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Za više informacija o festivalu i registraciju u Cineplexx Porodični film i bonus klub, posetite www.cineplexx.rs .

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...