•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Field of Dreams (1989)

Field of Dreams je film iz 1989. godine koji je osvojio čak 6 prestižnih nagrada i 3 nominacije za oskara.

'Ako ga izgradiš, on će doći', božanska je poruka koja je inspirisala Reja Kinselu, farmera iz Ajove, da izgradi teren za bejzbol na svom kukuruznom polju. Isprva, čini se da se poruka ispunjava u vidu duha osramoćenog bejzbol igrača Šulesa Džoa Džeksona, koji se pojavljuje na polju i odigra nekoliko partija sa zabezeknutim Rejem. Ali, kako dani prolaze, Rej dobija još nekoliko poruka, među kojima je 'olakšaj bol'.

On tada shvata da je njegov teren zapravo blagosloven mogućnošću da ljudima koji su žrtvovali najvrednije pruži drugu šansu. Među njima je i Terens Man, koga Rej kidnapuje i odvodi na utakmicu, a onda nazad na svoju farmu.

Ovo 'magično' bejbzol polje u Ajovi i danas privlači hiljade zaljubljenika u ovaj sport.

Žanr:drama, porodični, fantazija
Godina:1989
Reziser:Phil Alden Robinson
Scenario:W.P. Kinsella
Uloge:Kevin Costner, Amy Madigan, Ray Liotta
Uzrast:PG
Award:6 osvojenih
Studio: Gordon Company
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:107 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...