•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fighting With My Family (2019)

Porodica koja se udružila zajedno ostaje u skrpljenoj Stephen Merchant rvačkoj komediji.

Zasnovan na istinitoj priči i izvršnoj produkciji Dwayne Johnson-a, koja se takođe pojavljuje kao Rock poznata zvezda, Fighting govori o neverovatnoj priči porodice Knight: Eks-robijaš Ricky (Nick Frost), njegova supruga ljubičasto-roze kose Julia (Game of Thrones - Lena Headey), i njihovi gotovo odrasli potomci Zak (Jack Lowden) i Raya (Florence Pugh). (Drugi brat, kojeg glumi James Burrows, provodi oko dve trećine priče van ekrana u zatvoru.)

Knights, sa njihovim prstenjem za usne i Megadeth majicama, izgledaju kao radnička klasa zamena za Osbournes-ove, ali žive za volјenu američku zabavu profesionalnog televizijskog rvanja - opsesija koja bi se odrazila mnogo očekivanije u Americi nego što je to u mračnoj industrijskoj ispostavi Norwich, Engleska.

To im dozvolјava da budu uglavnom jedina igra u gradu kada je u pitanju dominacija u sportu: Zajedno, oni vode neku vrstu višenamenske gimnazijske-klupske kuće, mešajući lekcije za lokalno stanovništvo sa DIY utakmicama koje vode Zak i Raya , čiji je krajnji cilј da postanu zvezde WWE-a. Ili oni to proživljavaju snove njihovih roditelјa?

Kada aktuelna organizacija dođe u London da traži nove talente, oba deteta dobijaju priliku za audiciju za zlatnu kartu; nagrada je mesto u ustanovi za obuku u Floridi, čiji je vlasnik Hutch (Vince Vaughn), izviđač sa kamenim licem, koji kao da drži sav teret sveta u teškim sivim vrećicama ispod njegovih očiju.

Samo jedan od braće čini dogovor; većina fanova koji prate ligu u stvarnom životu će znati koji. Ali Lowden (Dunkirk, Mary Queen of Scots) i Pugh (uverlјiva glumica u svemu u čemu je bila, od Outlaw King-a do AMC-ove The Little Drummer Girl) su podjednako vidlјivi, i bolјi od Merchantovog šireg scenarija koji stvarno dozvolјava.

Ipak, glumac-pisac-reditelј - najpoznatiji po svom radu na originalnoj British Office and Extras - istiskuje neke dobre smehove (naizgled odbačen vic Vin Diesel-a je brutalno savršen), pa čak i originalno izazivanje Zak-ovih i Raya-nih unutrašnjih borbi kao njihovi putevi koji se razilaze i razdvajaju ih.

Većina narativnih poteza filma je koreografisana kao i svaka podglavna borba - i ishod kao jasna prognoza - ali suze izazvane poslednjih deset minuta filma o Rocky-evom trijumfu slanog su ukusa su, i stvarne.

Žanr:biografski, komedija, drama
Godina:2019
Reziser:Stephen Merchant
Scenario:Stephen Merchant
Uloge:Dwayne Johnson, Lena Headey, Vince Vaughn
Uzrast:PG-13
Studio:Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Channel 4 Television Corporation, Film4
Zemlja:UK
Jezik:engleski
Trajanje:108 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...