•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filip Hofman režira dramu o natprirodnim pojavama "Ezekiel Moss"

Kad ne prikazuje svoje maestralno glumačko umeće u filmovima (uloga u ''The Master'' je verovatno jedna od njegovih najboljih do sada) Filip Sejmur Hofman većinu vremena provodi kao pozorišni reditelj.

Kao član pozorišne trupe ''LAByrinth'', već decenijama se bavi pozorištem. U njegov rad se uključuju nagrađivana predstava ''Jesus Hopped The 'A' Train'' Stivena Adlija Girgisa, kao i čikaška predstava "The Long Red Road" u kojoj glumi Tom Hardi. Što se tiče filmske režije, Hofman je manje produktivan. Njegov jedini pokušaj na tom polju je slabo gledani "Jack Goes Boating" iz 2010. godine, u kom su igrali Ejmi Rajan i Džon Ortiz.

Međutim, kako piše u ''Variety'', Hofman je spreman da ponovo stane iza kamere - režiraće priču o duhovima "Ezekiel Moss". Film je zasnovan na scenariju Kita Banina (HBO-ova serija "Na terapiji", nadolazeći film "Horns"). Priča se vrti oko dečaka koje se sprijateljuje sa skitnicom koji tvrdi da može da komunicira sa mrtvima.

Keti Šulman iz kompanije "Mandalay Pictures" je izjavila: Hofman je jedan od najvećih talenata naše generacije. Srećni smo što će baš on režirati ovu priču o veri i natprirodnim pojavama."

Projekat zvuči zaista interesantno i predstavljaće veliki korak napred u Hofmanovoj karijeri. Za sada se ne zna da li će biti samo režiser ili će stati i ispred kamera.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....