•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film "Amelie" dobiće nesvakidašnji nastavak

Francuski reditelj Jean-Pierre Jeunet priprema nastavak filma "Amelie", romantične komedije kojom je 2001. godine osvojio gledaoce širom sveta.

"Pišem lažni dokumentarac o snimanju filma 'Amelie'. Biće to samo glupost, nešto što će, nadam se, biti smešno i što neće puno koštati", rekao je Jean-Pierre Genet.

Scenario još uvek nije završen, niti je poznato kako će se zvati Jeunetov dokumentarac. Jeunet je otkrio kako su mu u više navrata predlagali da od filma napravi seriju, ali je svaki put odbio jer smatra da je to loša ideja.

"To ne bi bila ista glumica, ne bismo imali isti budžet pa bismo morali pronalaziti jefitnije varijante. U Parizu je trenutno skupo snimati, a zbog mnogobrojnih građevinskih radova je teško pronaći lepe lokacije", rekao je Jeunet.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila