•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film Anđeline Džoli prekinut u Moskvi

Aktivisti udruženja "Ruski obraz" prekinuli su projekciju filma Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda" u bioskopu Rolan u Moskvi. Kako je saopštio Srpski narodni pokret Naši, u skoro praznoj sali aktivisti Obraza raširili su transparent sa slikom Anđeline Džoli sa krvlju oko usta i porukom "Pobite Srbe? Ne, nećemo slušati". Film Anđeline Džoli doživeo je pravi debakl u Rusiji. Na premijeri koja je održana u subotu u istom bioskopu bilo je 15 ljudi. Tokom jučerašnje akcije Ruskog Obraza u sali je bilo 13 ljudi. Odmah na početku filma raširen je transparent, a aktivisti Ruskog Obraza uzvikivali su "Stop ubijanju Srba“ , "Zaustavite laži", "Srbi braća" i "Bosna srpska zemlja“. Projekcija je zaustavljena, a u sali su upaljena svetla. Svim prisutnim gledaocima podeljen je letak koji objašnjava da je film propaganda protiv Srba u Bosni i da širi laži, navodi se u saopštenju.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...