•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film "Avengers: Endgame" oborio još jedan rekord

"Avengers: Endgame" je postao najprodavaniji film na internetu svih vremena u Velikoj Britaniji, čime je ova sci-fi avantura oborila još jedan rekord u nizu, piše BBC News.

Ovaj Marvelov film našao se na vrhu zvanične filmske lestvice u sredu, s najvećim brojem preuzimanja putem interneta. Podsećamo, u julu je finale serijala o superherojima ostvarilo najveći prihod svih vremena na bioskopskim blagajnama.

Do sada je prikupljeno 335.400 preuzimanja u prvoj nedelji, što je oborilo prethodni rekord koji je držao biografski film o Freddieju Mercuryju "Bohemian Rhapsody". Film o lideru grupe Queen je u februaru ušao u istoriju s 265.000 preuzimanja u prvoj nedelji.

Popularnost naslova "Endgame" sigurno će biti još veća kada film bude dostupan na DVD-u i Blu-ray-ju.

Interesantno je da se film verovatno neće pojaviti na streaming servisima kao što su Netflix ili Amazon Prime, jer bi Disney ove zime trebao pokrenuti vlastiti servis za streaming Disney Plus.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...