•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film Clinta Eastwooda veliča 'patriote psihopate'

Američki komičar i voditelj Bill Maher osvrnuo se na novi film Clinta Eastwooda rekavši da "glorifikuje patriote psihopate". Naime, voditelj showa "Real Time with Bill Maher" komentarisao je kako filmu "Snajper" nedostaje suptilnost Oscarom nagrađenog "Hurt Lockera".

"Hurt Locker je zaradio 17 miliona dolara jer je bio neodređen, ali promišljen. U ovom filmu radi se o 'američkom junaku, on je patriota psihopat i volimo ga'", rekao je Maher o filmu koji prati život američkog snajperiste Chrisa Kylea.

"Pročitao sam neke citate pravog Chrisa Kylea... Ako ste hrišćani, a znam da je ovo hrišćanska zemlja, izjava 'mrzim proklete divljake, govoreći o Iračanima, jebe mi se šta će im se dogoditi ne deluje kao hrišćanska izjava", dodao je.

Inače, novi film Clinta Eastwooda odlično prolazi na blagajnama i dosada je zaradio preko 180 miliona dolara, ali uprkos sasvim pristojnim kritikama, našao se na meti mnogim liberalima koji dele Maherovo mišljenje.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...