•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film 'Izvan granica realnosti' stiže u bioskope!

Dugoiščekivana avanturistička priča sa elementima mistike, romanse i trilera, film „Izvan granica realnosti“, sa Milošem Bikovićem i Antoniom Banderasom u glavnim ulogama, stiže pred domaću publiku u četvrtak, 3. maja.

Svečana premijera filma, uz prisustvo glumca Miloša Bikovića i reditelja Aleksandra Boguslavskog, zakazana je za 2. maj u 20h u Kombank dvorani, nakon čega će biti održana i projekcija u 21h u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

Pored Bikovića i Banderasa, glumačku ekipu čine Lubov Aksenova, Jevgenij Stičkin, Vilen Babičev, Jurij Čursin i Petar Zekavica.

Reditelj Aleksandar Boguslavski, koji će povodom svečane premijere filma posetiti Beograd, poreklom je iz Moskve i potiče iz filmske porodice. Aleksandar je diplomirao na Gerasimov institutu kinematografije u Rusiji. Režirao je prvu sezonu ruske postapokaliptične TV serije „To survive after“, koja je bila jedna od najpopularnijih serija za tinejdžere. Takođe, režirao je deo filma „Staljingrad“ iz 2013. godine, zajedno sa Fedorom Bondarčukom, koji je zaradio 68 miliona dolara na svetskim blagajnama.

Nakon premijernog prikazivanja, film „Izvan granica realnosti“ reditelja Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Ćinkvemanija, naći će se na repertoarima bioskopa širom Srbije od 3. maja.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu