•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film Kralj Petar Prvi za četiri dana pogledalo 50.000 gledalaca

Istorijsku dramu “Kralj Petar Prvi” Petra Ristovskog za prva četiri dana prikazivanja, na projekcijama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, videlo je čak 50 hiljada gledalaca! Odličan start filma se nastavlja kako u bioskopima, tako i na premijernim prikazivanjima u ostalim gradovima Srbije.

Na premijeri u Beogradu ekipa filma je nagrađena višeminutnim stajaćim ovacijama, a komentari koji su se među publikom mogli čuti su bili: “Potresan, pun emocija, iznad očekivanja, veliki spektakl, epopeja Srbije...“, kao i da odavno nisu gledali film koji ih je više puta naterao da zašlaču. Publika je posebno reagovala na ulogu malog Ivana Vujića, koji je neverovatno zrelo i snažno dočarao lik najmlađeg kaplara u Prvom svetskom ratu, Momčila Gavrića.

Zanimljivo je da su na premijeri filma u Beogradu prisustvovali i sinovi Momčila Gavrića.

Film će 9. decembra biti prikazan u Kruševcu, Vrnjačkoj banji i Kraljevu. U Gornjem Milanovcu i Čačku film „Kralj Petar Prvi“ biće prikazan 10. decembra, a sledećeg dana stiže u bioskope u Smederevu i Požarevcu. U Užicu i Zlatiboru publika će imati prilike da vidi film od 13. decembra, u Pirotu od 14, a u Lazarevcu će premijera biti održana 15. decembra. U Vrbasu je premijera filma „Kralj Petar Prvi“ zakazana za 17. decembar.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...