•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film Palio u junu na redovnom bioskopskom repertoaru

Američko-italijanski dugometražni dokumentarni film Palio o uzbuđenjima, ambicijama i korupciji koji karakterišu jedan od najstarijih i najuzbudljivijih svetskih događaja, nakon premijere na festivalu 7 veličanstvenih od 2. juna je na redovnom bioskopskom repertoaru Cineplexxa Ušće.

Palio je najstarija trka konja na svetu, koja se održava u italijanskom gradu Sijena, gde glavnu ulogu igraju visoki ulozi, svojevrsno bojno polje strategije, intriga i odmeravanja snaga. U sred takvog kovitlaca nalaze se džokeji – obožavani ukoliko pobede, omraženi ukoliko izgube. Palio prati legendarnog maestra Žižija Bruskelija, pobednika 13 trka i gospodara intriga koje okupiraju Palio, kao i njegovog bivšeg učenika Đovanija Acenija, zgodnog mladog takmičara, nošenog neustrašivom strašću da postane prvak! Ovaj uzbudljivi dokumentarac otkriva nepoznati zatvoreni svet u epskoj i kinematičnoj priči o italijanskom životu u jednom mikrokosmosu... Film je stoga u brzom i žestokom ritmu i na momente deluje poput trilera, sa visokooktanskim zapletom!

Reditelj filma je Kozima Spender, a producent Džejms Gej-Ris, čija biografija uključuje nagrađivani i voljeni dokumentarac o Ejmi Vajnhaus Ejmi, kao i jednako uspešni film Senna i dokumentarac nominovan za Oskara Exit Through the Giftshop, sa Džonom Hantom. Distributer filma je Beldocs.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...