•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film 'Pitch Perfect 2' nadmašio 'Mad Max' na američkom box officeu

Film 'Pitch Perfect 2' je proteklog vikenda nadmašio film 'Mad Max: Fury Road' i zauzeo prvo mesto na američkom box officeu.

Komedija 'Pitch Perferct 2' je zaradila 70,3 miliona dolara na svom debiju, dok je film 'Mad Max: Fury Road' od prodaje ulaznica prikupio 44,4 miliona dolara.

Prošlonedeljni pobednik 'Avengers: Age of Ultron' je pao na treće mesto sa zarađenih 38,8 miliona dolara. Četvrto mesto je pripalo filmu 'Hot Pursuit' sa 5,7, a peto filmu 'Paul Blart: Mall Cop 2' sa 3,6 miliona dolara.

Deset najgledanijih filmova u SAD-u i Kanadi (zarada u milionima dolara):
1. Pitch Perfect 2 - 70,3
2. Mad Max: Fury Road - 44,4
3. Avengers: Age of Ultron - 38,8
4. Hot Pursuit - 5,7
5. Paul Blart: Mall Cop 2 - 3,6
6. Furious 7 - 3,6
7. The Age of Adaline - 3,2
8. Home - 2,7
9. Ex Machina - 2,1
10. Far From the Maddin Crowd - 1,3

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...