•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film 'Relatos salvajes' neodoljivo podseća na rušenje aviona Germanwingsa

Argentinski film nominovan za Oscara "Relatos salvajes" još jednom se našao u centru pažnje, a ovoga puta zbog tragedije u francuskim Alpima.

Film prati šest neverovatnih priča od kojih jedna neodoljivo podseća na rušenje aviona Germanwingsa kojeg je uzrokovao kopilot Andreas Lubitz. Naime, u prvoj priči pod nazivom Pasternak, putnici u avionu shvataju da ih sve povezuje jedna osoba koja zapravo upravlja avionom.

Zbog poznatog karaktera pilota, putnici ubrzo shvataju da ih on vozi u smrt, a poslednja scena prikazuje avion koji pada u naselje. Scene filma neodoljivo podsećaju na situaciju koja se navodno odigrala u avionu koji se srušio pre par dana i u kojem je poginulo 150 osoba.

Iz spomenutih razloga pojavio se veliki broj protivnika premijere filma u Engleskoj, dok su se premijere u Nemačkoj i Španiji odigrale krajem prošle godine. Film je bio nominovan za nagradu Oscar u kategoriji najboljeg stranog filma.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu