•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film 'Steve Jobs' u bioskopima u oktobru

Film o Steveu Jobsu ipak ove godine stiže u bioskope!

Nakon raznih peripetija oko reditelja, glumaca koji su trebali zaigrati naslovnu ulogu i odustajanja Sonyja od projekta, konačno je stigla vest kada bi film trebao doći u bioskope, piše Variety.

Universal je tako objavio da bi film s prikazivanjem trebao početi 9. oktobru što je vrlo brzo s obzirom na to da su od Sonyja projekt preuzeli tek u novembru te da se govorilo da u bioskope neće doći pre 2016. godine. Snimanje je počelo nedavno u San Franciscu i Silicijumskoj dolini.

Glavna uloga Stevea Jobsa na kraju je pripala Michaelu Fassbenderu dok će Seth Rogen zaigrati su-osnivačka kompanije Apple Stevea Wozniaka. Kate Winslet će se naći u ulozi bivše šefice marketinga u Macintoshu Joanne Hoffman, a Jeff Daniels u ulozi bivšeg direktora Apple-a Johna Sculleyja.

Podsetimo, Aaron Sorkin je adaptirao službenu Jobsovu biografiju čiji je autor Walter Isaacson, a film režira Danny Boyle.

Prema trenutnoj situaciji, 9. oktobra nas u bioskopima očekuju i triler Kidnap s Halle Berry, Disneyeva triler drama The Finest Hours s Chrisom Pineom i reboot komedije Ludi odmor s Chrisom Hemsworthom i Leslie Mann.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...