•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film 'Thor: Ragnarok' i dalje vlada američkim box officeom

Film "Thor: Ragnarok" je zadržao lidersku poziciju na američkom box officeu, nadmašivši nekoliko filmova koji su proteklog vikenda debitovali u bioskopima.

Marvelov film "Thor: Ragnarok" je zaradio 56,6 miliona dolara od prodaje ulaznica za bioskope i nadmašio je debitante "Daddy's Home 2" i "Murder on the Orient Express".

Film "Daddy's Home 2", u kojem glume Will Farrell, Mark Wahlberg, John Cena, John Lithgow i Mel Gibson, se našao na drugom mestu zahvaljujući zaradi od 30 miliona eura, dok je treće mesto pripalo filmu "Murder on the Orient Express", koji je zaradio 28,2 miliona dolara. Glumačku postavu između ostalih čine Kenneth Branagh, Judi Dench, Daisy Ridley, Michelle Pfeiffer, Olivia Colman, Josh Gad i Johnny Depp.

Na četvrtom mestu je film "A Bad Moms Christmas", koji je prošlog vikenda bio na drugoj poziciji. Ovog puta je ostvario zaradu od 11,5 miliona dolara.

Potom slede filmovi "Jigsaw" (3,5 miliona dolara), "Tyler Perry's Boo2! A Madea Halloween" (2,1 milion dolara), "Geostorm" (1,5 miliona dolara), "Blade Runner 2049" (1,4 miliona dolara) i "Happy Death Day" (1,32 miliona dolara).

Novi film "Lady Bird" je zaradio svega 1,24 miliona dolara i time zaokružio listu od deset najgledanijih filmova u SAD-u i Kanadi. U tom filmu glavnu ulogu ima Saoirse Ronan, a pridružili su joj se Laurie Metcalf i Lucas Hedges.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu