•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film Warrena Beattyja o Howardu Hughesu kreće u produkciju

Warren Beatty, reditelj filmova Haven Can Wait, Reds, Dick Tracy i Bulworth već godinama planira da snimi komediju koja će pratiti aferu ostarelog Howarda Hughesa s mlađom neimenovanom devojkom. Pre tri godine potencijalna glumačka ekipa sastojala se od brojnih poznatih glumačkih imena poput Andrewa Garfielda, Aleca Baldwina, Shiae Lebeoufa, Jacka Nicholsona, Evan Rachel Wood, Ronney Marae i Annette Bening. Premda su očekivanja bila velika, projekat je negde zaglavio i njegova budućnost je bila neizvesna.

Beatty je napokon uspeo prikupiti novac u iznosu od 26.7 miliona dolara koji će pokriti produkcijski budžet, i snimanje filma već započelo. Osim vesti o početku snimanja, saznajemo i to da će originalna priča biti značajno izmenjena. Beatty će i dalje glumiti Highesa, ali će se fokus filma prebaciti na ljubavnu priču njegovog asistenta i mlade devojke koju će portretirati Lily Collins koja je glumila u filmu The Mortal Instruments. Ulogu asistenta preuzeće Alden Ehrenreich kojeg smo imali priliku gledati u ljubavnoj fantasy drami Beautiful Creatures. Od ostalih glumaca poznato je da će se Beattyjeva žena Annette Bening takođe pojaviti u filmu, kao i Matthew Broderick, iako nije poznato koje će uloge preuzeti.

Howard Hughes je bio poslovni magnat, investitor, avijatičar, vazduhiplovni inženjer, snimatelj filmova, filantrop, jedan od najbogatijih ljudi na svetu i pri tome veliki zavodnik. Pretpostavlja se da će u filmu ostareli Hughes, koji je za vreme svog života u krevet odveo brojne hollywoodske starlete, biti mentor mladom asistentu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....