•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film "Zlatni dečko" pogledalo 200.000 gledalaca

Filmska priča "Zlatni dečko" obišla je Srbiju i region, i za dva meseca od početka bioskopske distribucije, pogledalo ju je 200.000 gledalaca.

Još od samog početka prikazivanja, stručna javnost kao i mnogobrojna publika, pozitivno je ocenila ovu uzbudljivu priču o mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti postaje meta različitih interesa mnogobrojni publika je prepoznala sa velikim oduševljenjem.

Reditelj Ognjen Janković, zajedno sa scenaristima Aleksom i Vukom Ršumovićem, na filmsko platno su doneli priču o „najbitnijoj sporednoj stvari na svetu“ i Denisu Markoviću, koji prolazi put od lokalnog kluba do igrača koji dnevno zarađuje milone.

Surov svet profesionalnog sportiste dočarali su Denis Murić u glavnoj ulozi, kao i Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Alisa Radaković, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić, Vladimir Kovačević, Strahinja Blažić i drugi.

Produkcijska kuća Fantastika Film Studio u saradnji sa Filmskim Centrom Srbije i Telekomom Srbija stoje iza ovog originalnog projekta.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...